Change language: English
Mentoren INKOM 2019
Op deze pagina kan je je inschrijven als mentor.

De organisatie heeft een gerechtvaardigd belang om gedurende de INKOM foto’s en filmopnamen te maken ten behoeve van films, de website, promotiedoeleinden, social media, etcetera. Door een evenemententerrein te betreden accepteert een deelnemer het gerechtvaardigd belang van de organisatie om het genomen beeldmateriaal van de deelnemer te gebruiken ten behoeve van films, de website, journalistieke doeleinden, promotiedoeleinden, en deze op social media platformen te plaatsen zoals Instagram, Facebook, YouTube, Vimeo en Snapchat, en tevens in fysiek promotiemateriaal zoals flyers en posters te gebruiken.

Mentor 2019

Wil je een bachelor of master groepje?
Optie:

Vereniging

Ben je lid van een vereniging?
Selecteer:
Optie:

Verwachtingen

Wij proberen groepjes samen te stellen op basis van algemene interesses van mentoren en deelnemers. Daarom willen we graag dat jullie de onderstaande stellingen invullen met waar je het meest mee eens bent, waar 5 staat voor “helemaal mee eens” en 1 voor “helemaal mee oneens”.

Bij elke vraag een score te geven van tussen 1 en 5.

Ik wil dat mijn groepje een feestelijke week heeft.

Aantal

Ik wil dat mijn groepje kennis maakt met alle sporten die Maastricht te bieden heeft.

Aantal

Ik wil mijn groepje introduceren aan de stad Maastricht en alles wat zij te bieden heeft.

Aantal

Opmerkingen over inschrijving:


    
Toelichting

Je gaat je nu inschrijven als mentor voor de INKOM. De inschrijving bestaat uit de volgende stappen:

  1. Inschrijf informatie
  2. Je gegevens
  3. Overzicht en co mentor
  4. Bevestiging

Doorloop ze allemaal!

Ben je lid van een vereniging of dispuut? Meld je dan aan als mentor bij je bestuur, maar schrijf je ook in op deze website. Alleen dan is je inschrijving compleet.

Heb je zelf nog informatie waarvan belangrijk is dat de INKOM ervan op de hoogte is, zoals een bepaalde beperking, vermeld dat dan in het veld opmerkingen.

Heb je vragen over je inschrijving, de INKOM of de Werkgroep INKOM? Klik hier voor FAQ of neem contact met ons op via inkom@maastrichtuniversity.nl of 043-3885335.


© 2019 INKOM - Maastricht University | Powered by 3WA