Change language: English
Deelnemer INKOM 2019
Ga je studeren aan de Universiteit Maastricht of Zuyd Hogeschool? Schrijf je dan hier in als deelnemer aan de INKOM! De INKOM is de algemene introductieweek van Maastricht en vindt plaats van maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus. De INKOM kent een breed programma waarin diverse aspecten van het studentenleven van Maastricht aan bod komen. Voor een compleet overzicht van het INKOM programma klik hier.

De organisatie heeft een gerechtvaardigd belang om gedurende de INKOM foto’s en filmopnamen te maken ten behoeve van films, de website, promotiedoeleinden, social media, etcetera. Door een evenemententerrein te betreden accepteert een deelnemer het gerechtvaardigd belang van de organisatie om het genomen beeldmateriaal van de deelnemer te gebruiken ten behoeve van films, de website, journalistieke doeleinden, promotiedoeleinden, en deze op social media platformen te plaatsen zoals Instagram, Facebook, YouTube, Vimeo en Snapchat, en tevens in fysiek promotiemateriaal zoals flyers en posters te gebruiken.

Deelnemer inschrijving

Met deze inschrijving krijg je toegang tot alle activiteiten tijdens de week. Gedurende de week wordt een aantal maaltijden gratis beschikbaar gesteld. Dit zal later in het programma terug te vinden zijn. Ook de toegangskaarten voor de twee MECC feesten op dinsdag en vrijdag en de cantus op woensdag (normale prijs: €25,00) zijn inbegrepen.

   
Prijs: € 75,00
   
Optie:

Mentoren voorkeur

Wij proberen groepjes samen te stellen op basis van de verwachtingen die deelnemers hebben bij de INKOM en mentoren te vinden die hier zo goed mogelijk bij passen. Daarom willen we graag dat jullie bij de onderstaande stellingen aangeven welke je het beste bij past. Dit doe je door te kiezen voor de volgorde van stellingen die het best bij jou past, waarbij de eerste staat voor de stelling die het meest van toepassing is op jou.

Let op: wij doen ons best om de groepjes zo goed mogelijk samen te stellen maar we kunnen niks garanderen.


Ik vind het leuk om actief te zijn en wil graag sportief bezig zijn naast mijn studie.

Ik vind het belangrijk dat ik een feestelijke week heb.

Ik wil graag alles zien van de stad Maastricht en wat zij bied.


Optie:

Swapfiets

Zeker zijn van een fiets tijdens jouw studententijd in Maastricht?! Neem een Swapfiets!


Wat is Swapfiets?


Swapfiets studenten introductiedeal
Voor jou als nieuwe student in Maastricht heeft Swapfiets een speciale introductieweek aanbieding: de eerste 3 maanden kost jouw Swapfiets €11,50 in plaats van €13,50 per maand (voor minimaal 3 maanden). Na deze periode kun je uiteraard ook gebruik blijven maken van onze service en gaat het reguliere studententarief van €13,50 per maand in. Daarnaast verzekeren wij je er met de studenten introductiedeal van dat je jouw Swapfiets kunt ophalen op de 1e dag van de INKOM bij de registratie, wel zo handig!


Ja, ik ben geïnteresseerd in een Swapfiets voor tijdens mijn studententijd in Maastricht! Hierbij geef ik toestemming aan de INKOM om mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan Swapfiets zodat zij mij kunnen benaderen en ga akkoord met het privacy statement van Swapfiets*.

Selecteer:

Tijdens de week wil ik eten

Tijdens de week krijg je verschillende maaltijden aangeboden. Deze maaltijden kunnen met vlees, vegetarisch of veganistisch zijn. Hieronder kan je aangeven welke jouw voorkeur heeft. Voor de BBQ op woensdag kan je een aparte keuze maken, het is dus mogelijk om de hele week vegetarisch te eten, behalve bij de BBQ, als je dit wilt.
Optie:

Tijdens de BBQ wil ik eten

Optie:

Heb je verder nog overige dieetwensen/allergieën?

Als je speciale dieetwensen hebt, kun je dat hier aangeven. Indien je meerdere dieetwensen hebt gebruik dan het opmerkingenveld hieronder.

Selecteer:
Optie:

Zonnebril

Wil jij er tijdens de INKOM goed bijlopen? Koop dan onze INKOM merchandise!

Een zonnebril kost €1,50.
   
Prijs: € 1,50
   
Selecteer:

Pet

Wil jij er tijdens de INKOM goed bijlopen? Koop dan onze INKOM merchandise! We hebben petten in de kleuren blauw, groen, paars, roze en oranje.

Een pet kost €3,00.
   
Prijs: € 3,00
   
Selecteer:

Goede doel

Ik steun het goede doel van de INKOM, Het Nationaal Ouderenfonds, met een bedrag van €1,00. Voor meer informatie over Het Nationaal Ouderenfonds, bezoek hun website.
   
Prijs: € 1,00
   
Selecteer:

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Optie:

Opmerkingen over inschrijving:


    
Toelichting

Je gaat je nu inschrijven als deelnemer voor de INKOM. Het inschrijfproces bestaat uit de volgende stappen:

  1. Productkeuze
  2. Je gegevens
  3. Overzicht
  4. Betaling via iDeal of creditcard
  5. Bevestiging

Doorloop ze allemaal!

Heb je zelf nog informatie waarvan het belangrijk is dat de INKOM ervan op de hoogte is, zoals een bepaalde beperking, vermeld dat dan in het veld opmerkingen.


Heb je vragen over je inschrijving, de INKOM of de Werkgroep INKOM? Klik hier voor de FAQ of neem contact met ons op via inkom@maastrichtuniversity.nl of 043-3885335.


© 2020 INKOM - Maastricht University | Powered by 3WA