Change language: English
Deelnemer INKOM 2020
Ga je studeren aan de Universiteit Maastricht of Zuyd Hogeschool? Schrijf je dan hier in als deelnemer aan de INKOM! De INKOM is de algemene introductieweek van Maastricht en vindt plaats van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus. Vanwege Covid-19 zal de INKOM een geheel digitaal programma neerzetten waarin diverse aspecten van het studentenleven van Maastricht aan bod komen. Er zijn, onder voorbehoud van de maatregelen van het RIVM, verschillende fysieke activiteiten aan toegevoegd om elkaar en de stad nog beter te leren kennen. Aangezien we nog hard bezig zijn aan het programma, is deze nog niet definitief. Wil je op de hoogte blijven, volg de meest recente updates op onze site en social media.

De organisatie heeft een gerechtvaardigd belang om gedurende de INKOM foto’s en filmopnamen te maken ten behoeve van films, de website, promotiedoeleinden, social media, etcetera. Door een evenemententerrein te betreden accepteert een deelnemer het gerechtvaardigd belang van de organisatie om het genomen beeldmateriaal van de deelnemer te gebruiken ten behoeve van films, de website, journalistieke doeleinden, promotiedoeleinden, en deze op social media platformen te plaatsen zoals Instagram, Facebook, YouTube, Vimeo en Snapchat, en tevens in fysiek promotiemateriaal zoals flyers en posters te gebruiken.

Deelnemer inschrijving

Met deze inschrijving krijg je toegang tot het digitale platform en alle activiteiten die tijdens de week zullen plaatsvinden. Gedurende de week wordt een maaltijd gratis beschikbaar gesteld. Wanneer zal later in het programma terug te vinden zijn.

De prijs voor de inschrijving bedraagt € 45,- waar € 1,- transactiekosten bovenop komen.
   
Prijs: € 46,00
   
Optie:

Groepsindeling voorkeur

Om ervoor te zorgen dat je een groepje krijgt dat qua interesses zo goed mogelijk bij elkaar past, hebben we enkele vragen opgesteld. We kunnen geen garantie bieden, maar doen ons best de groepjes zo goed mogelijk in te delen.

Voorkeur evenement grote

Als je kunt kiezen tussen gaan naar een groter massaal evenement waar veel mensen zijn, en een wat kleiner evenement dat rustiger is, waar gaat jouw voorkeur naar uit?
Optie:

Voorkeur soort evenement

In wat voor soort evenementen ben je het meeste geïnteresseerd?
Optie:

Tijdens de week wil ik eten

Tijdens de week krijg je een maaltijd aangeboden. Deze maaltijd kan met vlees, vegetarisch of veganistisch zijn. Hieronder kan je aangeven welke jouw voorkeur heeft.
Optie:

Heb je verder nog overige dieetwensen/allergieën?

Als je speciale dieetwensen hebt, kun je dat hier aangeven. Indien je meerdere dieetwensen hebt gebruik dan het opmerkingenveld hieronder.

Selecteer:
Optie:

Zorgeloos fietsen tijdens je studententijd?

Voor een vast bedrag per maand heb jij een altijd werkende fiets in Maastricht.
Zorg dat er een Swapfiets voor jou klaar staat!

Door dit vakje aan te vinken geef ik toestemming aan INKOM om mijn naam en e-mailadres te delen met Swapfiets zodat zij contact met mij kunnen opnemen voor meer informatie.


Pet

Wil jij er tijdens de INKOM goed bijlopen? Koop dan onze INKOM merchandise! We hebben petten in de kleuren blauw, groen, paars, roze en oranje.

Een pet kost €3,00.
   
Prijs: € 3,00
   
Selecteer:

Goede doel

Ik steun het goede doel van de INKOM, Serve the City Maastricht, met een bedrag van €1,00. Voor meer informatie over Serve the City Maastricht, bezoek hun website.
   
Prijs: € 1,00
   
Selecteer:

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Optie:

Opmerkingen over inschrijving:


    
Toelichting

Je gaat je nu inschrijven als deelnemer voor de INKOM. Het inschrijfproces bestaat uit de volgende stappen:

  1. Productkeuze
  2. Je gegevens
  3. Overzicht
  4. Betaling via iDeal of creditcard
  5. Bevestiging

Doorloop ze allemaal!

Heb je zelf nog informatie waarvan het belangrijk is dat de INKOM ervan op de hoogte is, zoals een bepaalde beperking, vermeld dat dan in het veld opmerkingen.


Heb je vragen over je inschrijving, de INKOM of de Werkgroep INKOM? Klik hier voor de FAQ of neem contact met ons op via inkom@maastrichtuniversity.nl of 043-3885335.


© 2020 INKOM - Maastricht University | Powered by 3WA